Kostprijs

Wat kost een bouwdokter?

Betaal niet te veel voor een advies van een bouwexpert. Een oplossing voor bouw gerelateerd probleem is meestal snel gevonden en hoeft niet veel te kosten.

Voor € 150 + BTW 21% krijgt u al een mondeling advies inclusief plaatsbezoek. Alles begint met de melding van het probleem. Afhankelijk van de aard van het probleem stellen wij een van onze experten aan met kennis van zaken. Hij neemt vrijblijvend contact met u op en bespreekt de manier van aanpak. Dat kan gaan van een eenvoudig mondeling (telefonisch) advies, met of zonder plaatsbezoek, tot een uitgebreide expertise, al dan niet met het uitwerken van een voorstel tot minnelijke schikking tussen betrokken partijen.

Wij beschikken over meetapparatuur voor de controle van de meest uiteenlopende bouwtechnische problemen.  Dat kan gaan over scheuren, barsten, haaksheid van wanden of plafonds, metaalmoeheid, thermische lekken, vocht, koude bruggen tot houtwormen en alles wat met de bouw te maken heeft. Bij het eerste plaatsbezoek kunnen wij onmiddellijk overgaan tot actie. Wij kunnen ter plaatse testen op treksterkte, breukspanning en -rek, taaiheid, broosheid en waterkering.


SNELLE


INTERVENTIE


Binnen de 48 uur kan de bouwdokter bij u langs komen om uw probleem op te lossen. Een mondeling advies wordt onmiddellijk ter plaatse gegeven. Een schriftelijk verslag helpt u verder onderhandelen met de bouwpartners die mogelijk aansprakelijk zijn voor het probleem.


BEREKEN ZELF DE KOSTEN

Druk op de knop hieronder om de kosten berekenen:

 


VERZOENING


TUSSEN BOUWPARTNERS


De kosten voor een verzoening tussen bouwpartners bedragen tussen de € 350 en de € 700 + BTW 21%. De kosten worden verdeeld tussen betrokken partijen. Dat zijn de opdrachtgevers en alle betrokken bouwpartners zoals architecten, ingenieurs, aannemers en levernaciers.


BEREKEN ZELF DE KOSTEN

Druk op de knop hieronder om de kosten berekenen:


CONTACT DETAILS

Van Welden & Partners

Hertevoetweg 14

B-1982 Weerde


+32 (15) - 611 - 945

ONS TEAM VAN DESKUNDIGEN


  • Paul Van Welden (Architect-Expert)
  • Sam Van Welden (Architect)
  • Lynn Bal (Architecte)
  • Sarah Van Holen (Architecte)
  • PP & JB (landmeters)
  • Dirk De Groof (energiedeskundige)
  • Giedo Van pellicom (preventie-advies)

© Copyright Van Welden & Partners architecten. Alle rechten voorbehouden.